Christian Vikskjold

Osteopat, Personlig trener


Christian er en erfaren osteopat med lidenskap for kvinnehelse og idrettsmedisin. Med flere års arbeid innen idrettsverdenen, har han opparbeidet en solid forståelse for kroppens komplekse behov og har hjulpet utøvere med å nå sine mål. Han har over flere sesonger jobbet tett med FC Oslo og Kjelsås Fotball. Christian har selv bakgrunn fra toppidrett, og har gjennom dette god erfaring med idrettsskader. 

Som terapeut setter Christian deg som pasient i fokus. Kommunikasjon er en viktig faktor for å skape positive opplevelser og endringer. Hans målsetning er å gi deg de beste forutsetningene og veiledningen for å hjelpe deg med å oppnå optimal helse og livskvalitet.

Christian har opparbeidet seg god erfaring med behandling av skulder-, nakke- og hodesmerter, samt rygg-, hofte-, og bekkensmerter. Han er svært opptatt av å hjelpe kvinner til best mulig helse gjennom en skreddersydd behandlingsplan og personlig trening. Hans målsetning er å gi deg den beste omsorgen og veiledningen for å hjelpe deg med å oppnå optimal helse og livskvalitet.