Personlig Trener

En personlig trener (PT) kan gi deg en følelse av mestring og motivasjon, som er vanskelig å oppnå alene.

Se hva våre kunder sier om oss

Thomas Mannsverk
Thomas Mannsverk
2023-10-10
Jeg har slitt med knærne i flere år til det punktet hvor jeg trodde det var helt normalt å ha vondt uansett hvor lite jeg løp. Nå kan jeg endelig si at knærne mine fungerer og kan løp så mye jeg orker.
Kristine F
Kristine F
2023-09-30
Jeg ble anbefalt Christian Vikskjold av en kollega, fordi jeg har slitt mye med «kontorkropp», som blir forverret ved stress. Christian tok seg god tid på første konsultasjon, fant problemområdene og benyttet ulike teknikker for å løse opp. Han har et variert repertoar og «tør å ta i» hvis man er klar for det (han spør alltid på forhånd). Christian er så rolig, behagelig og tillitsvekkende at jeg nesten sovner under behandling. Han har et helhetlig perspektiv på behandling; ønsker å hjelpe pasienten til å hjelpe seg selv. Han foreslår øvelser og trening som kan forebygge, og har spesielt fokus på at man puster riktig. I tillegg til dette er han en fin og empatisk samtalepartner, og et tvers igjennom godt menneske. Christian Vikskjold anbefales varmt av meg!
kyrre eriksen
kyrre eriksen
2023-09-28
Jeg har benyttet LB Helse (Jonathan) ved ulike anledninger, både for behandling og PT. Etter å ha slitt i lang tid med en skulderskade kontaktet jeg LB Helse og gikk til behandling i noen måneder. Med kyndig veiledning, behandling og øvelser på egenhånd har plagene blitt betydelig redusert og jeg er nå like aktiv som før skaden. Jeg er en aktiv, godt voksen mann som bruker mye tid på løping og deltar til på ulke halvmaraton-løp. Som mange i min alder sliter jeg med belastningsskader i rygg og knær. Jeg går derfor på ukentlige PT-timer hos Jonathan. Disse timene med god veiledning hjelper meg i stor grad til å fortsette med løpingen. Jeg er veldig fornøyd med den hjelpen jeg har fått hos LB Helse og anbefaler dem spesielt for godt voksne som sliter med belastningsskader og samtidig ønsker å ha en aktiv hverdag.
Ken I
Ken I
2023-09-28
Man føler seg velkommen fra første øyeblikk og får fantastisk hjelp. Idar er like dyktig PT som behandler! Kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefales!
Stian Legernes Sand
Stian Legernes Sand
2023-09-27
Gikk til Jonathan i mange uker for idrett relatert skade i kneet. Han lindret både smerter og plager. Jobbet med hele kroppen for å se om det var problemer rundt omkring og ikke bare i selve området som var vondt/ømt. Kom opp med skreddersydd treningsprogram og veiledning på hvordan trene mest riktig og for å få resultater. Generelt veldig bra opplevelse og erfaring med LB Helse og Jonathan. Vil anbefale alle som har noen smerter og eller vondter. Han kan fikse det for deg!
Arez Meresene
Arez Meresene
2023-09-27
Hadde min første time og var med en ansatt, Jonathan het han. Utrolig hyggelig og dyktig ung mann! Følte meg veldig godt tatt imot og han var veldig flink til å kartlegge problemene mine, noe jeg setter pris på. Dyktig, hyggelig og effektiv! Anbefales på det sterkeste. Har du et problem som en osteopat kan hjelpe deg med, så bør du dra innom LB Helse! 👏🏼
Larz
Larz
2023-06-14
Har gått til Jonathan hver uke i snart ett år nå, og er kjempefornøyd! Han har egenhendig gitt meg tilbake treningsgleden, og jeg er i mitt livs beste form på grunn av hans opplegg og oppfølging. Anbefales på det sterkeste
Prateek Sanjay
Prateek Sanjay
2022-03-17
Not only did these guys rehab my injured ankles and shoulder back to fully healed state, I am now more agile, stronger, and faster in my 30s than in my early 20s when I trained much harder and obsessively. These guys help you not only get results but also do it without burning out and hitting a wall as I often did in my 20s. 100% recommended.

Hos LB Helse bryr vi oss dypt om fysisk aktivitet og tilbyr hjelpsom og dyktig personlig trening. Enten du er nybegynner eller erfaren, ønsker vi å hjelpe deg. Våre erfarne personlige trenere er her for å gi deg følelsen av mestring og motivasjon.

Vi tror på suksess gjennom livsstilsendring og er stolte av flertallet av våre medlemmer som har oppnådd fantastiske resultater med vår hjelp. Uansett din nåværende situasjon, tilpasser vi treningsøktene etter dine mål og ferdigheter.

Vi tilbyr fleksible klippekort for veiledet trening, med alternativer som 5, 10, 20 og 30 klipp. Dette er et trygt og støttende sted å starte eller videreutvikle din treningsreise for å oppnå raskere resultater.