Ernæring

LB helse tilbyr ærnæringsveiledning på Stabekk, Oslo og Gran Hadeland. her vil du få hjelp til å forebygge og behandle ernæringsrelaterte tilstander.

Se hva våre kunder sier om oss

Thomas Mannsverk
Thomas Mannsverk
2023-10-10
Jeg har slitt med knærne i flere år til det punktet hvor jeg trodde det var helt normalt å ha vondt uansett hvor lite jeg løp. Nå kan jeg endelig si at knærne mine fungerer og kan løp så mye jeg orker.
Helene Roberts
Helene Roberts
2023-10-07
Merket bedring etter første behandling, fikk også øvelser som var lette å gjennomføre i en hektisk hverdag.
Ketil Pedersen
Ketil Pedersen
2023-10-04
Personlig og kyndig trening med vekt på fysio av hyggelig proffer!
Kristine F
Kristine F
2023-09-30
Jeg ble anbefalt Christian Vikskjold av en kollega, fordi jeg har slitt mye med "kontorkropp", som blir forverret ved stress. Christian tok seg god tid på første konsultasjon, fant problemområdene og benyttet ulike teknikker for å løse opp. Han har et variert repertoar og "tør å ta i" hvis man er klar for det (han spør alltid på forhånd). Christian er så rolig, behagelig og tillitsvekkende at jeg nesten sovner under behandling. Han har et helhetlig perspektiv på behandling; ønsker å hjelpe pasienten til å hjelpe seg selv. Han foreslår øvelser og trening som kan forebygge, og har spesielt fokus på at man puster riktig. I tillegg til dette er han en fin og empatisk samtalepartner, og et tvers igjennom godt menneske. Christian Vikskjold anbefales varmt av meg!
Ken I
Ken I
2023-09-28
Man føler seg velkommen fra første øyeblikk og får fantastisk hjelp. Idar er like dyktig PT som behandler! Kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefales!
kyrre eriksen
kyrre eriksen
2023-09-28
Jeg har benyttet LB Helse (Jonathan) ved ulike anledninger, både for behandling og PT. Etter å ha slitt i lang tid med en skulderskade kontaktet jeg LB Helse og gikk til behandling i noen måneder. Med kyndig veiledning, behandling og øvelser på egenhånd har plagene blitt betydelig redusert og jeg er nå like aktiv som før skaden. Jeg er en aktiv, godt voksen mann som bruker mye tid på løping og deltar til på ulke halvmaraton-løp. Som mange i min alder sliter jeg med belastningsskader i rygg og knær. Jeg går derfor på ukentlige PT-timer hos Jonathan. Disse timene med god veiledning hjelper meg i stor grad til å fortsette med løpingen. Jeg er veldig fornøyd med den hjelpen jeg har fått hos LB Helse og anbefaler dem spesielt for godt voksne som sliter med belastningsskader og samtidig ønsker å ha en aktiv hverdag.
Arez Meresene
Arez Meresene
2023-09-27
Hadde min første time og var med en ansatt, Jonathan het han. Utrolig hyggelig og dyktig ung mann! Følte meg veldig godt tatt imot og han var veldig flink til å kartlegge problemene mine, noe jeg setter pris på. Dyktig, hyggelig og effektiv! Anbefales på det sterkeste. Har du et problem som en osteopat kan hjelpe deg med, så bør du dra innom LB Helse! 👏🏼
emil bergstrøm
emil bergstrøm
2023-09-27
Flink og profesjonell gjeng. Lette å ha med å gjøre og faglig dyktige. Ryggen har hatt det bedre enn på mange år siden jeg begynte å gå til Jonathan.
Stian Legernes Sand
Stian Legernes Sand
2023-09-27
Gikk til Jonathan i mange uker for idrett relatert skade i kneet. Han lindret både smerter og plager. Jobbet med hele kroppen for å se om det var problemer rundt omkring og ikke bare i selve området som var vondt/ømt. Kom opp med skreddersydd treningsprogram og veiledning på hvordan trene mest riktig og for å få resultater. Generelt veldig bra opplevelse og erfaring med LB Helse og Jonathan. Vil anbefale alle som har noen smerter og eller vondter. Han kan fikse det for deg!
Linn Røymstad
Linn Røymstad
2023-09-27
Veldig fornøyd med å få akutt oppfølging av osteopat Jonathan de gangene jeg har fått skader eller andre vondter som må behandles.

En klinisk ernæringsfysiolog har en femårig utdanning fra universitetet i Oslo, Bergen eller Tromsø. De er autorisert helsepersonell som jobber med å forebygge, diagnostisere og behandle ernæringsrelaterte tilstander. Er du plaget med mage-tarm-forstyrrelser, spiseforstyrrelser, diabetes, revmatiske sykdommer, eller er du interessert i kostoptimalisering eller vektnedgang? I en tid der «alle» er ernæringseksperter, og motsigende råd florerer i media, er det viktig å vite at det finnes behandlere som baserer seg på god og kvalitetssikret forskning. Vår kliniske ernæringsfysiolog tilbyr kartleggingstimer, individuelt tilpassede kostholdsplaner og tett oppfølging, der pasientens behov står i fokus.   

Førstegangskonsultasjonen er satt av til 50 minutter. En grundig kartleggingssamtale for å kartlegge nåværende kosthold, rutiner og utfordringer. Sammen legger dere en plan tilpasset pasientens mål, behov og ønsker. Pasienten trenger ikke forberede seg. Du vil, etter konsultasjonen motta en kostholdsplan satt sammen for dine behov.

Ved oppfølgende konsultasjon vil dere måle effekten av planen. Tidspunkt for andregangskonsultasjon vil avhenge av diagnose/problem og planen som ble satt. Ytterligere justeringer blir gjort ved behov. 

Ved omfattende eliminasjonsdietter som ved IBS og ved dietter for langvarig vektnedgang vil det være behov for/gunstig med flere konsultasjoner.

Du bestiller time via knappen nedenfor. Velkommen.